In de webwinkel van Echtvalerie.nl kan je gemakkelijk en veilig betalen met:


·  Betalen via overschrijving 

·  iDeal (Nederland)

·  Bancontact/Mister Cash (België)

·  Creditcard (MasterCard en Visa)

Je versleutelde betaling wordt verzonden via een veilige lijn. Om ervoor te zorgen dat je gegevens tijdens het bestel- en betalingsproces zijn beveiligd, wordt gebruik gemaakt van Secure Locket Layer (SSL). Hiermee wordt de informatie onleesbaar voor derden. Een webpagina is beveiligd als je bovenaan in je scherm - in de webbrowser - het 'slotje' ziet en als in de adresbalk een 's' achter 'http' staat.

Betalen via overschrijving
Wil je een aankoop voor een bedrijf of een persoonlijke aankoop via een overschrijving betalen? Kies dan tijdens het bestel proces, bij betaalwijze voor "vooraf overmaken". Je ontvangt van ons een mail met de betalinggegevens. Zodra wij de betaling ontvangen, krijg je bericht van ons en sturen wij de artikelen naar je op.

 

iDeal, Bancontact, Mister Cash & Credidcard worden voor ons uitgevoerd door Mollie

Mollie is een collecterende payment service provider. Dat wil zeggen dat de transacties die via het systeem van Mollie verwerkt worden, eerst binnenkomen op een tussenrekening, voordat deze worden uitbetaald naar de begunstigde (echtvalerie.nl). Dit zorgt er voor dat wij veiliger en sneller jr bestelling kunnen verwerken. Het kan dus voorkomen dat er op het bankafschrift staat “STG MOLLIE PAYMENTS”

 


iDeal Betalen via overschrijving
Als je een bankrekening in Nederland hebt, kan je met iDeal online betalen in de vertrouwde en veilige internetbetaalomgeving van je eigen bank. Dit betekent dat betalen met iDeal net zo eenvoudig en veilig is als online bankieren. Via de keuze voor betalen met iDeal kom je direct op de beveiligde site van je bank.

Bancontact/Mister Cash
Als je een bankrekening in België hebt, kan je met Bancontact /Mister Cash online betalen met behulp van je eigen pincode. De veiligheid en de betrouwbaarheid van je betaling zijn hierbij absoluut gegarandeerd.
Online betalen met Bancontact/Mister Cash wordt beschermd door de beveiligde Web Banking service. Neem, als je nog geen Web Banking hebt, eerst contact op met je bank. Als je online wil betalen met je BC/MC card, is het van belang dat je het nummer en de vervaldatum van je kaart kent. Deze informatie wordt nog niet standaard op alle kaarten vermeld, maar het is altijd mogelijk deze online aan te vragen via de website van je bank.

Mastercard/Visa
Met Mastercard of Visa kan je online betalen met je creditcard. Je creditcardgegevens worden veilig (vergrendeld verzonden via een SSL-beveiligde server. Wij ondersteunen eveneens de 3D-Secure en SecureCode technologie die het online betaalproces met credit card nog veiliger maakt.
Als je 3D-Secure hebt geactiveerd op je creditcard, wordt je - vóór betaling - gevraagd om je identiteit te bevestigen via een elektronische handtekening. Zo wordt je beschermd tegen misbruik van je creditcardnummer.
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Echt Valerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel