Is het ontvangen artikel niet wat je er van had verwacht? 
Bestelde artikelen kan je na ontvangst binnen 7 dagen in ongeopende celofaan-verpakking terugsturen. Hiervoor dient u eerst een mail te sturen aan ons mail adres. We sturen je dan zo snel mogelijk de retourinstructies. 
 

Heb je een ander artikel ontvangen dan je had besteld?
Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op zodat we het probleem kunnen oplossen.
 

Is het artikel bij ontvangst beschadigd of heb je een klacht nadat je het artikel hebt gebruikt?
Helaas kan het voorkomen dat een artikel tijdens de verzending beschadigd raakt. Of dat je een klacht hebt omdat het artikel niet naar behoren werkt door bv. een fabricagefout. Wij verzoeken je om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Vanzelfsprekend zullen wij er alles aan doen om je klacht naar tevredenheid op te lossen.
 

Terugsturen:
Artikelen terugsturen gaat snel en eenvoudig. Het teruggestuurde artikel dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn (dit geldt niet in het geval van een klacht). Stuur een mail naar ons mail adres met de vraag voor retournering. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen om alles naar tevredenheid op te lossen.
Vergeet niet om je retourzending voldoende te frankeren. Bij afgifte van de retourzending op het postkantoor of bij een andere pakketbezorger ontvang je een verzendbewijs. Dit is het bewijs dat je je pakket naar ons hebt teruggestuurd, bewaar het dus goed! 

 

Hoe ontvangt je geld terug na een retourzending?
Je retourzending wordt bij ontvangst door ons gecontroleerd. Als je hebt betaald met iDeal of Bancontact/ Mister Cash wordt het totaalbedrag van de creditfactuur teruggestort op de bankrekening waarmee uw betaling heeft plaatsvonden. Heb je met bancontact/ Mister Cash betaald, dan vragen wij of het mogelijk is om je IBAN en BIC code aan ons door te geven zodat wij je terugbetaling vanuit een Nederlandse bank in orde kunnen maken. Hiervoor geldt een verwerkingstijd van 7 werkdagen. Als je hebt betaald met creditcard verloopt de terugbetaling via je creditcard. Houd hierbij rekening met een verwerkingstijd van drie weken.

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Echt Valerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel